Coroplast til beskyttende emballage-2

Batterier og farligt gods

Vi tager os af processen, fra emballageidé til certificeret løsning

Batterier og især køretøjsbatterier såsom lithium-ion-batterier er ofte klassificeret som farligt gods.Det betyder, at emballagen skal være UN-certificeret.Faktorer, der bestemmer emballagen, er batteriets tilstand – hvis det er en prototype, et testet seriebatteri, et brugt batteri emballeret til bortskaffelse eller genbrug, eller hvis det er et beskadiget eller defekt batteri.Vægt er også en faktor og er ofte betydelig.Den tredje faktor er, hvordan batteriet vil blive transporteret.Der er forskellige regler for, om et batteri skal transporteres ad landevejen, med tog, til søs eller i luften.

Shandong LØBudvikler løsninger til pakning af alt fra små battericeller til tunge lastbilbatterier og vi hjælper også hele vejen gennem certificeringsprocessen.

Lastbærere til store batteripakker

Heavy duty lastbærer med optimeret pallekasse og indvendig montering tilpasset det specifikke batteri.Bruges ofte til hybridbilbatterier og store batterier til lastbiler og busser.Holdbar og designet til returtransportsystemer.

Automatiseringsbakker til battericeller

Termoformet bakke designet til de specifikke battericeller og tilpasset til lastholder og automatiseringssystem.Fås i robust longlife eller letvægts envejsmateriale.Bruges ofte til robotplukning.

Pallebakke til batterimoduler

Termoformet twinsheet bakke designet til det specifikke batterimodul og den valgte lastbærer.En meget holdbar løsning velegnet til transport, opbevaring og automatisering.Bruges ofte til robotplukning.

Nem at levere:

Design af batteriemballage Produktion af batteriemballage Rådgivning vedrørende farligt gods Test Assistance gennem FN certificeringsproces Certifikatholding og vedligeholdelse

 


Indlægstid: 27. august 2020